Kosibox - en norsk familiebedrift

Hei, vi er Andreas og Rachel og vi er grunnleggerne av Kosibox. Vi er en norsk familiebedrift som holder til like utenfor Oslo og driver også Kosibox herfra.

Vi har ofte sett etter måter å sende en gave direkte til mottaker. Hvorfor er det ikke en enkel løsning for dette? Litt som å sende blomster, men en gave man kan sette sammen selv? Så enkelt og greit det ville vært!

Kosibox ble dermed vårt felles prosjekt. Etter mange år i næringslivet bestemte vi oss for å satse på noe kreativt, morsomt, hjertevarmende og KOSELIG.

Kosibox ble grunnlagt midt i en pandemi tidlig i 2022, og det har gitt muligheten til å møte nye mennesker, oppdage nye interesseområder og ferdigheter. En ekte familiebedrift!

 

Vårt løfte til deg – en flott gaveopplevelse!

1. Vakkert innpakkede gaver satt sammen slik du ønsker,

2. Rask levering på døren, direkte til mottaker, slik at du slipper å sende den selv

3. Kvalitetsgaver som alle blir glade for.

Gavene er håndplukket av oss, kortreiste, økologiske, utsøkte. Hver gaveeske er nøye håndpakket med kjærlighet for å sende gode ønsker til dine kjære.

Enten anledningen er en bursdag, jubileum, lykke til, eller et ønske om god bedring, har vi en god gave for deg. Har du en spesiell forespørsel, ta kontakt ​​og vi lover god personlig service.

Vi ønsker å støtte lokalsamfunnet, hvis du er en liten bedrift som lager unike
håndverksprodukter, snakk med oss. Hjelp oss å spre glede over hele landet!

Lurer på noe?

Bare ta kontakt med oss, vi svarer som regel hurtig og synes det er flott å snakke med kunder!

Ta kontakt med oss

Slik pakker vi en Kosibox