• send en overraskelse på døra

  Send en gave til mamma!

  Med Kosibox kan du skape din egen overraskelse, levert direkte til mor i hele Norge.

 • en flott gave som kan sendes på døra

  Super gaveopplevelse!

  Du kan enkelt tilpasse gaven og legge ved en hilsen. En flott
  opplevelse!

 • hurtig levering av gaver på døra

  Hurtig levering

  Gaven blir levert på døra samme dag i stor-Oslo, neste dag mange andre steder (må bestilles før kl. 12).

1 av 3
1 av 4

Eller lag din egen gave til mamma – en skreddersydd Kosibox

Her har du muligheten til å skreddersy din egen gaveeske til mor. Bygg helt fritt eller bygg en ekstra koselig gavepakke med noen få enkle steg.

 • Bygg en koselig mammapakke

  Her setter du sammen en gave til mor med spesielt utvalgte produkter

  Bygg en morsdagsgave

 • Bygg en gaveeske helt fritt

  Med produkter fra hele sortimentet vårt.
  Bygg helt fritt

1 Translation missing: nb.accessibility.of 2

Sammenleggbart innhold

Hva får du hos Kosibox?

Våre gaveesker er nøye satt sammen for å skape en fantastisk opplevelse! Du vil garantert finne en gave til mamma som passer for anledningen. Gaveeskene inneholder flere ting som vil glede henne, enten det er deilige søtsaker, duftende hudkremer, vakre blomster, eller stilige klær. Våre produkter passer perfekt for å vise din mamma hvor mye hun betyr for deg. Perfekt for bursdag, morsdag, eller andre anledninger.

 • 100% fornøyd når du kjøper julegaver fra Kosibox

  Prøv oss!

  100% fornøyd eller pengene tilbake på frakt eller varer.
  Les mer.

Slik sender du en Kosibox

 • velg gaveeske til jul

  Steg 1: Velg gaveeske

  Velg en ferdig gaveeske eller bygg din egen.

 • skriv en hilsen for din julegave

  Steg 2: Personlig hilsen

  Tilpass gaven til den heldige mor. Skriv en koselig hilsen om hva din mamma betyr for deg.

 • hurtig levering av din julegave

  Steg 3: Velg frakt

  Samme dag er mulig i Oslo-området. Hurtig levering også mange andre steder!

 • julegaven leveres på døra

  Steg 4: Leveres på dør

  Gaven leveres direkte på døren til mamma.

1 av 4

Utvalgte produkter til mor

Her finner du fine gaver til mamma. Du kan legge til gaveeske senere.

1 av 12

Gi mamma fine buketter som aldri visner

Tips om å gi gave til mamma

Hva liker mamma?

Elsker hun gourmetmat? Da kan du inkludere noen delikatesser for å glede smaksløkene hennes. Setter hun pris på skjønnhets- og velværeprodukter? Da har vi flere passende gaveideer som hun vil like. Med Kosibox får du en personlig og helt spesiell gave til mamma, levert på døra i en fin gaveeske.

En personlig hilsen gjør susen!

Uansett hvilke gaver du velger, er det én ting som alltid vil gjøre mamma ekstra glad – en personlig hilsen. Å skrive en varm og kjærlig hilsen sammen med gaven din vil sette prikken over i-en. Dine fine ord vil garantert berøre hjertet hennes og vise hvor mye du setter pris på henne.

Uansett om det er en spesiell anledning eller bare en dag for å vise henne kjærlighet, vil våre gaveesker og din personlige hilsen skape en uforglemmelig gave til mamma. (Pst! Hvis du trenger hjelp til å skrive en personlig hilsen, vil du få noen tips lenger ned på denne siden! 👌).

Har dere flere tips til gaver som jeg kan gi til mamma?

På Kosibox kan du finne mange gavetips som vil kunne glede mammaer ved alle anledninger, inklusive bursdag og morsdag. Her kan du velge blant sjokoladegaver, blomster- og interiørgaver, snacks og godteri, gaver innen duft og velvære, frokostgaver, gaver med hyggelig hilsen, festlige drikker, gaver for baby og nyfødt, gourmetmat, gaver for fritid og reise, klær og tilbehør, gaver til jul, og kort.  Sjekk også ut våre gaver på tilbud.

Gaveforslag

Vi har en spesiell Kosibox for din mamma: KOSI-Mother. Dette er en gaveboks for mammaer som er både vakker og meningsfull. Perfekt for å kunne glede henne hver dag fremover.

Vi har også en KOSI-bukett av tørkede blomster, som du kan sende i en fin gaveeske sammen med noe å bite i. Blomster er en klassisk og tidløs gave til mamma som ofte blir høyt verdsatt. Det symboliserer kjærlighet, omsorg og takknemlighet. Blomster kan være en vakker måte å vise mammaen din at du setter pris på henne.

Et annet gaveforslag er en kopp med teksten «Verdens beste mor». En personlig
kopp med en slik hjertevarmende melding er en enkel, men meningsfull gave som kan fortelle henne hvor spesiell hun er hver gang hun bruker den. Disse kjærlige ordene er en fin måte å vise takknemlighet for god innsats til familien. Hun vil stadig bli minnet på hvor høyt du setter pris på henne og hvor viktig hun er i livet ditt.

Når du har valgt gave kan du toppe opplevelsen med et fint kort og en personlig hilsen fra deg.

Kan mamma vite at min gave er på vei?

Ja. Kosibox gjør det enkelt å sende din gave til mamma på døra. Mottaker får beskjed om leveranse av gaven via SMS. Derfor er det viktig at du husker å oppgi korrekt telefonnummer. Leveringen blir gjort på forskjellige måter, avhengig av hvilket fraktalternativ du velger.

Les mer om levering.

Gaveideer til mamma

Sammenleggbart innhold

Gi henne en samling duftende oljer eller duftlys

Deilige lukter kan bidra til avslapning og velvære. Lukt kan også bringe frem gamle minner, eller skape nye. Sjekk ut disse gaveideene:

Duftlys - Happy Space

Duftlys - Positive Energy

Duftlys - Relax, White musk

Gi mamma en fin opplevelse av egenpleie

Du kan for eksempel gi henne en fin fuktighetskrem, en ansiktsmaske, en body scrub eller en badeolje. Sjekk ut disse gaveideene:

Gavesett - "you are amazing"

Håndkrem "you are fabulous"

Body scrub papaya og vaniljeBody scrub

Håndsåpe "best mum"

Spa-behanding

I tillegg til å sende en velværegave til mamma kan du overraske henne med et gavekort til en spa-behandling, massasje eller en annen velværeopplevelse. Dette gir henne muligheten til å slappe av og bli skjemt bort av profesjonelle.

Vil mamma sette pris på en håndlaget gave?

Ja, mange mødre setter stor pris på håndlagede gaver. Selv om du ikke har laget gaven selv, viser det at du har valgt ut noe unikt og spesielt med omtanke. Her er noen håndlagede gaveideer som mammaen din kanskje vil sette pris på: 

Håndlaget ostebrett / serveringsbrett av oliventre

Håndlaget salatsett av oliventre

Har dere gourmetmat som fungerer som gave til mamma?

Ja, det har vi. Se våre gourmet-produkter og KOSI-Gourmet gaveeske.

Gourmetmat er en flott gave til mamma hvis hun er glad i mat og kulinariske opplevelser. Det kan være en måte å skjemme henne bort og gi henne en smaksopplevelse utenom det vanlige. Vi har selvfølgelig også snacks og andre godbiter som vil kunne passe for anledningen.

Har dere en gaveeske for veganere?

Ja, sjekk ut for eksempel KOSI-Deli gaveeske.

Kan dere hjelpe meg å formulere en hilsen til mamma?

Her er syv tips til å skrive en hjertevarm hilsen sammen med din gave til mamma:

Start med en koselig hilsen: Du kan for eksempel bruke uttrykk som: «Kjære mamma» eller «Til verdens beste mamma».

Vis takknemlighet: Fortell henne hvor mye du setter pris på alt hun har gjort for deg og hvor viktig hun er i livet ditt. Bruk gjerne konkrete eksempler for å vise at du legger merke til henne og verdsetter hennes innsats.

Sett ord på kjærlighet og følelser: Beskriv dine følelser for henne og hvor mye du er glad i henne. Du kan for eksempel bruke ord som «kjærlighet», «omsorg» og «takknemlighet».

Del spesielle minner: Gjør hilsenen personlig ved å nevne spesielle minner dere har sammen. Det kan for eksempel være øyeblikk som har betydd mye for deg eller som har formet deg som person. Du kan også dele gode minner som du vet at din mamma har opplevd.

Legg til en personlig touch: Skriv på en personlig måte. Du kan også inkludere et dikt, et sitat, eller noen ord som viser hvor nært forholdet deres er og hva som betyr noe i livet.

Ønsk henne godt: Avslutt hilsenen med gode ønsker for henne på en eller annen måte. Du kan ønske henne helse, glede, eller alt godt i livet.

Selve hilsenen kan faktisk være viktigere for henne enn gaven din. Vær ærlig og autentisk i dine uttrykk. Da vil din hilsen uten tvil varme din mammas hjerte. Husk at det er tanken bak hilsenen som betyr mest.