Vårt mål er å spre glede, en Kosibox av gangen. Vi tilbyr en unik gavetjeneste med gaveartikler av høy kvalitet, levert direkte på døren til mottaker.

Vi tilbyr gaver som er enkle å gi, som man blir glad for å motta og som er bra for miljøet. Gavene våre er nøye sammensatt for å sende en koselig hilsen til venner, familie eller andre som fortjener en oppløftende gaveopplevelse.

Vi sikter mot å skape en gaveopplevelse som føles
nesten like personlig som å gi gaven ansikt til ansikt. En flott gave er noe spesielt
satt sammen for mottakeren, basert på deres ønsker og personlighet. 

Gleden ved å gi er like viktig som gleden av å motta en gave. Vi tar hånd om alt imellom!

Hvem er vi, og hvorfor Kosibox?

Vi er et par med to små barn som har alltid drømt om å starte vårt eget prosjekt sammen. Etter mange år i næringslivet valgte vi endelig å ta fatt på en ny utfordring! Vi valgte å realisere drømmen om Kosibox.

Ideen startet for snart 4 år siden, på trilletur med vårt eldste barn, en kald søndags ettermiddag. Vi tenkte at det måtte finnes en enklere mate å finne og sende gaver i Norge. Dette har vi også hørt flere venner si, at det burde være en måte å sende en gave til familie og venner som ikke bor i nærheten. I Norge gir vi gaver stort sett bare for enkelte anledninger, men det er så flott å gi en oppmuntring når som helst på året. Spesielt hvis det er enkelt å få til.

Noen år senere er vi her! Vi har alltid ønsket å starte et prosjekt sammen, men det var bare nylig at timingen ble riktig for oss. Hjemmekontor og nedstengning gjennom pandemien fikk oss til å innse viktigheten av å føle tilknytning, å ta vare på det som betyr mest, nemlig familie og venner. Det ble klart at vi måtte realisere denne drømmen!

Ta kontakt med oss

Nå har vi nylig lansert tjenesten vår. Vi takker deg som vil bli kunde av oss og vi vil sikre at du får en givende gaveopplevelse!

Vi håper å spre glede og positivitet i hele Norge.

Si ifra om du har tilbakemeldinger, eller ønsker å bli med oss ​​på vårt oppdrag for å spre glede. Vi vil gjerne høre fra deg!